MJEKESIDiploma me e vjeter ne histori leshuar ne fushen e mjeksise

Mjekesia Islame Pj. 1  ( Mjalti, Ulliri )

Mjekesia Islame Pj. 2  ( Shendeti, Uji, Levizja, Mardhenjet seksueale, Gjumi )

Mjekesia Islame pj. 3  ( Fiku, Vaj i Ullirit , Borziloku, Dafina )

Mjekesia Islame Pj. 4  Arra, Buka, Çikorja, Mishi ) 

Mjekesia Islame Pj. 5  ( Mishi, te lejuarit (hallall) dhe te ndaluarit (haram) )

Mjekesia Islame Pj. 6    (Mendafshi, Molla, Mani i zi, Palma, Pisha, Hurma e arabis)

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com