HISTORI
Tradita per perhapjen e besimit mysliman ne Kabash

Lista e Imameve ne zonen e Pukes gjate vitit 1923


Ura e Hoxhës, Gomsiqe,Pukë


Popullsia myslimane ne fshatin Iballe Puke, viti 2018

Popullsia myslimane e fshatit Xathë , viti 2015

Sadik Prishtina, Hoxha ne kujtesen e pukjaneve.


Xhamia e vjeter e fshatit Kryezi


Te dhena historike mbi Xhamine Micoj


Historia e xhamise Rrypë - Puke 1318-1800 h.

Grate myslimane te Pukes ne mbrotje te Atedheut.


Xhamia e fshatit Iballe, Pukë


Xhamia e fshatit Lajthize,Puke


Rëndësia e Mejtepit të Xhamisë së fshatit Qerret Pukë (1892)


Xhamia e Sulejman Pashes , Tirane

Ne kalane e Ulqinit


Pershkrim i Pukes nga Lamberc 1916


Popullsia ne meshkuj te Pukes, Iballes dhe Malziut 1878 - 1879


Historia e besimit mysliman në fshatin Flet


Kush e nisi luften me Serbë?


Mejtepi i xhamise se Iballes.


Pergjigje per ata qe çeten Puke-Mirdite e quajne Mirdite-Puke


Gjurmet e vjetra Islame ne fshatin Blerim te Pukes


Fotografia e imam Qazim Nushit dhe Abdullah Laçit


Gur i vjeter ne varrezat e Kabashit Puke


Takim me nipin e imam Zenel Hoxhes (Qamil Zyberi)


Kujtime per Imam Zenel Hoxh Mehaj (1853-1945)


Imam Qazim Nushi afro 40 vjet në sherbim të islamit në xhaminë e fshatit Qerret të Pukës.


Imam Shaban Rexha me Ali Bytyçin


Popullsia myslimane ne fshatin Flet , viti 2015

Imam Asllan Hoxha


Islami ne rrethin e Pukes.Varrezat e vjetra myslimane ne Hadroj te Pukes.


Xhamia në Kalanë e Qytezës Pukë


Doreshkrim i imam Shaban Rexhes, Hoxha


Imam Osman Hoxha , Hoxhë dhe Atdhedashes.


U perkujtua 20 vjetori i xhamise se re te qytetit te Pukes


Nga vjen fjala Shkoder ?

Xhamia e Hynqarit Shkoder


Gjaqet ne Shkoder 1857


Pazari i madh i Shkodres, 5 Xhamit dhe Mejtepet

Nga vjen fjala Shkoder ?

Myslimanet e fisit te Krasniqes Maks Lamberc 1916


Shkodra e vitit 1863 nga Amili Befort


Gjendja e Pergjithshme ne Vilajetin e Shkodres 1880


Nga vizita ne Bosnje 

Popullsia myslimane në Rrape, Pukë . Viti 2015 

Popullsia myslimane ne fshatin Kulumri , viti 2015

Shpallja e qytetit te Tiranes, Kryeqytet te Shqiperise 1925


Mejtepi i xhamise se Plumbit Shkoder
 


Kater Xhamit e vjetra te Qendres se Tiranes , 1920

Kaçaniku

Komiteti Mbrojtja Kombetare e Kosoves

Xhamia e Teqes se Pazarit Shkoder

Xhamia e vjeter e Peqinit

Batalioni paqeruajtes Shqiptare ne Jemen

Qelez Puke 1916

Iballe Puke 1916

Vlore 1900

Skice e Kalase se Shkodres , 1830

Gjimnazi, shkolla e mesme Puke 1988

Xhamia e Iljas Bej Mirahori

Xhamia e Gjirokastres 1936

Xhamia e Marashit Prizren

Gomsiqe - Puke

Xhamia e Tivarit

Hekard; Dizdari familja me fisnike

Medreset e Pashallekut te Shkodres 1760 - 1881

Jeta e Myftiut Hafiz Sabri Bushati

Kongresi i Pare Mysliman Shqiptare - Komuniteti Mysliman i Shqiperise 

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com