FOTO

Ketu do shikoni disa fotografi te zgjedhura


Takim ne kuader te nates Miraxh ne fshatin Trun-Puke. Dt.01.04.2019
Me rastin e zgjedhjes se H.Bujar Spahiut ne krye te Komunitetit Mysliman te Shqiperise. Dt.19.03.2019


Takim ne fshatin Xathe, 2018

Bosnje, Sari Salltik, Blagaj

Sarajeve


Pas nje mbledhje me prinderit e nxenesve te Mejtepit te Rrapes mars 2018

Nga vizita e nxenesve te Mejtepit Qerret,2018
Mejtepi Puke, 2017
Vendosje nikahut ne xhamin e fshatit Qerret, 2017
Nxenesit e Mejtepit Rrape, 2017
Simpoziumi per mejtepet e Myftinise Puke , Puke; 11 nentor 2017
Simpoziumi per mejtepet e Myftinise Puke , Puke; 11 nentor 2017Simpoziumi per mejtepet e Myftinise Puke , Puke; 11 nentor 2017
Simpoziumi per mejtepet e Myftinise Puke , Puke; 11 nentor 2017
Simpoziumi per mejtepet e Myftinise Puke , Puke; 11 nentor 2017
Simpoziumi per mejtepet e Myftinise Puke , Puke; 11 nentor 2017
Simpoziumi per mejtepet e Myftinise Puke , Puke; 11 nentor 2017
Simpoziumi per mejtepet e Myftinise Puke , Puke; 11 nentor 2017
Simpoziumi per mejtepet e Myftinise Puke , Puke; 11 nentor 2017
Simpoziumi per mejtepet e Myftinise Puke , Puke; 11 nentor 2017
Simpoziumi per mejtepet e Myftinise Puke , Puke; 11 nentor 2017
Simpoziumi per mejtepet e Myftinise Puke , Puke; 11 nentor 2017
 Tek xhamia e Dragobis Tropoj (gusht 2017)

Aktivitet me nxenesit e Mejtepeve;Puke,Qerret,Rrape,Fushe Arrez dhe Iballe 2017
Me Selimin, Djali i imam Sadik Luma Prishtina 
Fotografi e bere pas projektit social te Kurban Bajramit, 2017
Ne foto: Gezim Kopani, Zehra Bajram, Bekim Sokoli etj
Flet, Ramazan 2017
(Ceremonia e nisjes se punimeve te rindertimit te xhamise Iballe, 2017)
Nga inagurimi i xhamise Qerret maj 2017
Nga inagurimi i xhamise Qerret maj 2017
Nga inagurimi i xhamise Qerret maj 2017
Nga inagurimi i xhamise Qerret maj 2017
Nga inagurimi i xhamise Qerret maj 2017
Nga inagurimi i xhamise Qerret maj 2017
Nga inagurimi i xhamise Qerret maj 2017
Nga inagurimi i xhamise Qerret maj 2017
Qerret, 2017


Nga vizita zyrtare ne BIK e Kosoves 12 prill 2017
Me Myftiun e Kosoves Naim Ternava

 Janar 2017
 Xhamia Puke (janar 2017)
  Xhamia Puke (janar 2017)
Takim ne fshatin Kryezi, Ramazan 2016
Ne ndihme te familjeve ne nevoj, Ramazan 2016
Takim ne xhamin e fshatit Iballe, 2016
Nga konkursi i nxenesve te Kuranit 2016
Ne ndihme te familje ne nevoj, Kabash 2016
Trun, 2016
Blerim 2016
Rrape, 2016
Trun 2016
Dedaj 2016
Iftar, Ramazan 2016
Flet, 2016
Nga takimi me zyrtaret e BIK-ut, Ramazan 2016
Qerret, Ramazan 2016
Xathe, Ramazan 2016
Pas iftarit, ramazan 2016
Nga Fiter Bajrami 2016
2016

Gjate nje emisioni ne kuader te KMSH-se per Muajin Ramazan
Prizren 2016
 Nga vizita e Kryetarit te Komunitetit Mysliman te Shqiperise ne Myftinin e Pukes (26.3.2016)
  Nga vizita e Kryetarit te Komunitetit Mysliman te Shqiperise ne Myftinin e Pukes (26.3.2016)
  Nga vizita e Kryetarit te Komunitetit Mysliman te Shqiperise ne Myftinin e Pukes (26.3.2016)

 Fotografi bere ne xhamin e Pukes me rastin e vizites se N/Kryetarit te KMSH,nentor 2015
Me rastin e 25 vjetorit te Riorganizimit te Myftinise Puke , maj 2016
Me rastin e 25 vjetorit te Riorganizimit te Myftinise Puke , maj 2016
Me rastin e 25 vjetorit te Riorganizimit te Myftinise Puke , maj 2016

Nga vizita e delagacionit te Myftinise Prizren ne Myftinine e Pukes,maj 2016

Me rastin e 25 vjetorit te Riorganizimit te Myftinise Puke , maj 2016
Me rastin e 25 vjetorit te Riorganizimit te Myftinise Puke , maj 2016
Me rastin e 25 vjetorit te Riorganizimit te Myftinise Puke , maj 2016


Pas nje mbledhje me prinderit e nxenesve te Mejtepit Fushe Arrez, 2016
Gjate nje mbledhje me prinderit e nxenesve te Mejtepit te Fushe Arrezit , 2016

 Kafe me anetaret e Keshillit te Xhamise dhe Myftinise se rrethit Puke, 25.12.2015
 Fotografi e bere tek Hani i Perparim Laçit, 2011

 Sebashku me Xhemal Meçi, Basri Selimaj dhe Muhamet Brahaj
 Gjate nje mbledhje me Keshillin e Myftinise se rrethit Puke
 Nga takimi me Imamet dhe Myftite organizu ne Shkoder nga KMSH,nentor 2015


Ne nje drek pune,nentor 2015

(Nga vizita e Myftiut te Prizrenit Lutfi Ballek 1.10.2015)
(Nga vizita e Myftiut te Prizrenit Lutfi Ballek 1.10.2015)


       Nga vizita e atasheut te Ambasades se Kuvajtit ne Shqiperi Faisal al Baker, 21.06.2015

Nga vitzita ne Bashkine Fushe Arrez, 2015
Me nxenesit e Mejtepeve ne xhamin e fshatit Kryezi
Me nxenesit e Mejtepeve ne xhamin e fshatit Kryezi
Me nxenesit e Mejtepeve ne xhamin e fshatit Kryezi
Pas faljes se Kurban Bajramit , 2016
Vizita e perfaqsuesve te fondacionit Deniz Feneri Cemil Keskin dhe Rasim Kargul,k.Bajrami 2015


Projekti social i Kurban bajramit, Fushe Arrez 2015
Ne fshatin Micoj,Kurban Bajrami 2015

  Fiter Bajrami 2015
  Fiter Bajrami 2015
  Fiter Bajrami 2015
 Fiter Bajrami 2015
 Fiter Bajrami 2015
Rrenojat e xhamise se vjeter te fshatit Qerret, viti 2007
Gjate nje takimi ne fshatin Flet,

Aktiviteti zhvilluar ne Pallatin e Kultures Puke ne kuader te muajit te Mevludit

Sebashku me Gani Kryeziun

Nga vizita e Atasheut prane Ambasades Turke Tirane per Ceshtjet Fetare Shaban Ishlek
 Nga vizita e Myftiut te Tiranes Ylli Gurra, Sait Fishta, Gani Kryeziu dhe Liljan Idrizaj
Nga nje takim ne fshatin Xathe,

Nga nje vizite ne qytetin e shkodres me disa nga anetaret e Keshillit te Myftinise Puke


Fotografi e bere pas zhvillimit te mbledhjes se Keshillit te Myftinise Puke

          Dreke pune me disa nga anetaret e Keshillit te Myftinise Puke xhamise se qytetit Puke
Me dy anetaret e Keshillit te Myftinise Puke Afrim Laci dhe Ylli Hadroj
Rrape,
Rrape
Projekti social ne kuader te muajit Ramazan 2015, mundesuar nga shoqata V.H.K.Istanbul ne Rrape

Gjate hytbes se xhuma ne xhamin e qytetit te Pukes
Nga vizita ne Myftinin e Prizrenit, sebashku me Myftiun Lutfi Ballek 21.04.2015

Nga takmi ne fshatin Blerim
Nga takmi ne fshatin Trun

Pas nje vizite te nxenesve te Mejtepit te Pukes ne Myfti, 2012


Falje e namazit te xhumase ne xhamin e qytetit te Pukes
Projekt social ne fshatin Xathe
Gjate nje iftari ne Puke
Gjate inagurimit te xhamise se re ne Dragostunje te Librazhdit

Iftar ne Fushe Arrez
Me Atasheun e Ambasades se Kuvajtit Tirane, Faisal al Baker, 2015
Iftar tek Hani i Perparim Laçit

Ne Myftinine e Prizrenit

Vizite ne shtepin e Ferit Kabashit, Korisht Prizren
 Gjate nje seminari viti 2013
 Gjate emisionit Fjale Zemre gjate muajit Ramazan 2012
 Duke derguar ushqime ne shtepiat e disa familjeve te varfra 2012
 12 shkurt 2012
 Pas nje seminar 2012

 Prezantimi para Keshillit te Myftinise Puke te projektit te xhamise Qerret, Janar 2012

 Ne xhamin Iballe
 27.07.2012
  27.07.2012
  27.07.2012
 Pritjet zyrtare ne Myftinine e Pukes
 Bisede me vajzat pukjane qe studione ne Medresen e Shkodres
 Xhamia e Pukes ne dimer
 Gjate takimit me N/Kryetarin e KMSH Ali Zaimi etj.
 Gjate vizites me djemt pukjan qe studione ne Medresen e Shkodres
 Foto me xhematin gjate momentit te shperndarjes se mishit te kurbanit
 Foto pas seminarit 2012
 Foto me nxenesit e kursit te Kuranit ne Puke 2012
 Ne ndihme te Dila Ndoj 2012
 Ne shperndarjen e mishit te kurbanit 2012
 Rruges per ne programi Muhamedi a.s. Krenaria e Njerezimit 2012
Tek xhamia Koder hanit me prof.Xhemal Meçi


Bisede fetare ne fshatin Qerret


Pamje nga blogu im


  Gjate takimi te zhvilluar nga Myftinia Shkoder ne kuader te 25 vjetorit te rihapjes se xhamis se Plumbit ne Shkoder. (03.11.2015)Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com