FOTO TE VJETRAIballe, 1905


Fotografia mendohet se eshte e pas vitit 1879
Xhamia e Sulejman Pashes Tirane, Pikture e Edwart Lear, 1848
Mejtepi i Xhamise se Plumbit Shkoder
Sami Frasheri
Hoxhe Hasan Tahsini
Zyra Doganore Shkoder

Ankorimi i anijeve ne Shkoder

Naim Frasheri
Myftiu Ismail Ndroqi
Ne fotografi Myftiu i Tiranes Mytesim Kelliçi, Aqif Pash Biçakçi, Abdi Bej Toptani, Ahmet Zogu.
Edhe per kete foto mendohet se eshte xhamia Fatih,Durres e cila i perket vitit 1503
Durres, xhamija e vjeter

Lezhe, Xhamia e vjeter Selimije

Pull postare e Republikes se Shqiperise,  viti 1913
Plazhi i Durresit ne vitin 1936
(Xhamia e Hynqarit Shkoder, 1478)

(Shkodra ne vitin 1863)

(Ulqin)


Ne fotografi Ismail Osman Laçi (Kajmekam i Pukes) ai qe ka llullë ne dore, bashkeshortja e tij Mejhane, Abdullah Zyber Laçi dhe dy femijet (nipat) Sherif Osman Laçi dhe Xheladin Osman Laçi) Fotografi e vitit 1943 tek kulla e vjeter Laçaj Puke.

(Hani i Rrapes Puke. 1927)

(Ish Myftiu i Pukes H.Elez Hoxha)

Imam Sahit Hoxha
 Shkoder vit i papercaktuar
 Xhamia e plumbit
Durres 1914


Drenica Kosove 1910

Çeta Puke-Mirdite

Harte e vjeter, e pasqyruar fshati Iballe - Puke

Punojsit e Postes Puke


Imam Qazim Nushi 

Imam Qazim Nushi me Abdullah Laçin, rruges nga fshati Qerret per ne Puke


 Ura e vezirit 1909
                                                                       


Imam Shaban Rexha me Ali Bytyçin 

Imam Asllan Hoxha 

Doreshkrim i imam Shaban Rexhes 


Imam Osman Hoxha, Flet

Xhamia e fshatit Kabash, Puke (1940)


Jemin Kopani  fshati Meç Puke 


Nje pjese e familjes se Jemin Kopanit, Meçe- Puke


Imam Sadik Luma Prishtina
Imam Shaban Rexha
Diftese e leshuar nga imam Shaban Rexha , Shkolla Micoj PukeShperndarja e besimit islame ne rrethin e Pukes

Fshati Meçe Puke, ne qender te fotografise Have Kopani

Fshati Meçe Puke

Brahim Kadria i Iballes ne fshatin Meçe Puke 


Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com