Sunday, May 10, 2020

Falja e grave ne xhami gjate muajit ramazan dhe jo vetemProfeti Muhammed a.s. ka thene:
"Nese gruja e ndonjerit prej jush kerkon per t'u falur ne xhami, mos e ndaloni ate." (Buhari dhe Muslimi)

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com