Friday, December 27, 2019

Nga kujtimet e udhetimit te Kryetarit te Komunitetit Mysliman te Shqiperise Dr. Behxhet Shapati


"...U nisem prej Shkodres aty kah ora 11 dhe kadal po e leme prapa qytetin e madh e trimeror te shqypes. Rruga cante fushen deri diku. Pasi kortezhi i tri maqinave t'ona e kaloi kete cope rruge, filluam te ngjitemi perpjete malesh. Po shkoshim per ne Puke. Filluane dredhinat dhe gjarperimet e zakonshme te maleve t'ona..."

Per me shume kliko ketu: http://gezimkopani.com/2019/12/14/nga-kujtimet-e-udhetimit-te-kryetarit-te-komunitetit-mysliman-te-shqiperise-dr-behxhet-shapati/


Pergatiti
Gezim Kopani 

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com