Friday, August 23, 2019

Sofra e Perjetesise ne xhennet


Ebu Is'haku transmeton prej Harithit se Aliu ka thenese Profeti Muhammed a.s ka treguar: Kur banoret e xhenetit te jene bere banor te tij, do u shkoj meleku i cili do u thote: Allahu xh.sh  ju urdheron qe ta vizitoni. Banoret e xhennetit do mblidhen, ne ate kohe Allahu xh,sh do urdheroj Profetin Davud a.s. qe te kendeoj me zeri e tij te bukur tespih dhe tehlile dhe me pas do te shrtohet Sofra e Perjetesise. Te pranishmit thane: O i derguari i Allahut cfar eshte Sofra e Perjetesise? Muhammedi a.s. tha:Ajo eshte nje sofer ku nje kend apo nje cop i saj eshte me e gjere se largesia mes lindjes e perendimit. Aty do te ushqehen, do te pine dhe do te vishen dhe me pas banoret do te thone: Nuk ka mbetur asgje tjeter vecse te shohim fytyrenn e Zotit tone. Atehere Allahu xh.sh do tu zbulohet atyre dhe ata (banoret) do bien ne sexhde."

Pergatiti
Gezim Kopani

Per me shume kliko ketu; http://gezimkopani.com/2019/08/23/sofra-e-perjetesise-ne-xhennet/

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com