Monday, February 5, 2018

Çdo krijes ka nje dere ne qiell


Tregohet se nje burre shkoj tek Ibn Abasi dhe duke ju referuar ajetit: "Nuk qau per ta (faraonin e ndjekesit e tij) as qielli , as toka" pyeti:

-A qajne per ndoken qielli dhe toka?

-Ibn Abasi ju pergjigj:

"Po ! Cdo krijese ka nje dere ne qiell. Prej saj i zbret furnizimi dhe nga ajo ngjiten veprat. Kur te vdes besimtari dhe mbyllet dera e tij, ajo qan. Kur vendi ku falej dhe kujtonte Allahun e ndjen mungesen e tij, qan. Populli i faraonit nuk la vepra te mira ne toke dhe as ngrihej miresi prej tyre ne qiell, prandaj qielli dhe toka nuk qane per ta."


Pergatiti
Gezim Kopani

Kontakt

Kontakt: e-mail: gezimi_01@hotmail.com

Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate