Friday, May 5, 2017

Ja saber !

Ja saber!

"Kur je i sigurt qe mbron te drejten mos u terhiq. Po u terhoqe i hap rruge padrejtesise ndersa padrejtesia te shtyp lirin dhe ekzistencen tende."

Gezim Kopani


Kontakt

Kontakt: e-mail: gezimi_01@hotmail.com

Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate