Friday, April 14, 2017

Vizite ne Bashkesin Islame te Kosoves

Me date 12 prill 2017 sebashku me nje grup te Myftinise Puke kisha nderin te zhvilloja nje vizite ne Bashkesin Islame te Republikes se Kosoves. Aty u pritem nga Myftiu Naim ef. Ternava.
Takimi kaloi nen nje atmosfere vellazerore dhe falenderimi. Qellimi i vizites ishte krijimi i urave bashkepunuese mes Myftinise Puke dhe Bashkesise Islame te Republikes se Kosoves.Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com