Friday, March 31, 2017

Ne vijim te grumbullimeve te fakteve historiko islame ne rrethin e Pukes

Vijon puna per grumbullimin e materialeve historiko islame ne rrethin e Pukes. Sebashku me prof.Xhemal Meç dhe banore (Ali e Qazim) te fshatit Qerret Puke. Qerret me; 29.03.2017
(Pamje nga fshati Qerret Puke)
Kontakt

Kontakt: e-mail: gezimi_01@hotmail.com

Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate