Wednesday, January 18, 2017

Fotografi te vjetra, Shkoder dhe Durres

(Shkoder vit i papercaktuar)

 Xhamia e plumbit Shkoder 
Durres 1914

Kontakt

Kontakt: e-mail: gezimi_01@hotmail.com

Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate