Saturday, April 2, 2016

Dijetari islame Jusuf el Kardavi mban qendrim ne lidhje me aktet terroriste

Faqja zyrtare e Unionit Boterore te Ulemave Islame ka publikuar qendrimin e dijetarit te njohur islam Jusuf el

Kardavi i cili ne lidhje me aktet terroriste ka thene:
"Terrorizem eshte çdo veprim qe perfshin vrasjen e njerezve te pafajshem, i cili nuk ben dallim mes te pafajshmit dhe fajtorit, dhe ku civilet shfrytezohen per arritje te objektivave."Kontakt

Kontakt: e-mail: gezimi_01@hotmail.com

Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate