Wednesday, March 30, 2016

Islami eshte fe e paqes,dashurise dhe respektit

Islami eshte fe e paqes, dashuris dhe respektit. Krimi dhe terrori skan asnje lidhje me islamin. Ai godet
kudo pa meshir, godet xhamia, kisha, mysliman , kristian vende myslimane dhe jomyslimane. Dite me pare terrori goditi Turqin dhe tani Brukselin.

Akte te tilla duhet denuar dhe te gjithe sebashku duhet te punojme per nje bashkesi, komunitet, vend, shtet e bote me te sigurt, pa luftra e urretje per njeri tjetrin.

Me rastin e ngjarjeve ne Bruksel
22.03.2016

Kontakt

Kontakt: e-mail: gezimi_01@hotmail.com

Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate