Wednesday, March 30, 2016

Fotote vjetra nga Shqiperia

 Lezha, viti 1938
 Iballe,1903
 Veshje popullore, Mertur Puke, 1903
Fshati Trun Puke,1930
Malsor i Shqiperise,1910
Ansambli Puke, 1988
N/Prefektura e Pukes , 1936
Kroni i qytetit te Pukes, 1937
Islami eshte fe e paqes,dashurise dhe respektit

Islami eshte fe e paqes, dashuris dhe respektit. Krimi dhe terrori skan asnje lidhje me islamin. Ai godet
kudo pa meshir, godet xhamia, kisha, mysliman , kristian vende myslimane dhe jomyslimane. Dite me pare terrori goditi Turqin dhe tani Brukselin.

Akte te tilla duhet denuar dhe te gjithe sebashku duhet te punojme per nje bashkesi, komunitet, vend, shtet e bote me te sigurt, pa luftra e urretje per njeri tjetrin.

Me rastin e ngjarjeve ne Bruksel
22.03.2016

Saturday, March 19, 2016

Wednesday, March 2, 2016

Keshtu ndodh me femijet Sirjan

Ajo nuk i ka prinderit,por ka nje vella me te vogel. Ndjenja e pergjegjesise per vellane ka bere qe ajo te gjeje buke per te."


Kontakt

Kontakt: e-mail: gezimi_01@hotmail.com

Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate