Sunday, February 14, 2016

Lutja e Ibrahim a.s. per vdekjen

Transmetohet se Profeti Ibrahima a.s.i lutet Zotit xh.sh duke thene:
"O Zoti im! Me lajmero kur te me afrohet vdekja, ne menyre qe te adhuroj me shume!"
Kaluan vite dhe Allahu xh.sh nuk i kthen pergjigje lutjes se tij.
Nje dite hz.Ibrahim a.s. e pyet Allahun xh.sh se perse nuk i ka dhene pergjigje, ne lidhje me lutjen e tij prej shume vitesh. Allahu xh.sh i pergjigjet:
"Miku im! Lajmetari i vdekjes ty te ka ardhur shume vite me pare. Nuk e di kete?
-Jo, i pergjigjet Ibrahimi a.s.
Allahu xh,sh i thote:
-"A nuk e sheh veten o Ibrahim?Mjekra dhe floket te jane zbardhur. Keto jane lajmetaret e vdekjes."

Pergatiti
Gezim KOPANI

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com