Monday, December 28, 2015

Gjurmet e vjetra Islame ne fshatin Blerim te Pukes

Keto fotografi jane bere rruges per ne Trun te Poshte ne fshatin Blerim,Sakat te Pukes. Fotografi te bera nga Gezim Kopani, viti 2015. Te tilla gjurme ka ne breg te liqenit, si dhe tek Xhamia e fshatit Trun. (Ne keto gure shkruan El Merhum Vel Mağfur Hasan bin Husej El Fatiha)

Kontakt

Kontakt: e-mail: gezimi_01@hotmail.com

Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate