Saturday, October 24, 2015

Respekti i bukuris dhe mbuleses islame

Ne lidhje me respetin e bukuris dhe mbuleses islame, Ahmet Pashka kishte thene:

"Mos ia zbulo tjetrit ç'ke si bukuri;
Para qafirit, Kur'ani s'ka hijeshi!"

Pjese e hytbes  e mbajtur ne xhamin e Pukes me 23.10.2015

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com