Thursday, October 8, 2015

Per ndeshjen Shqiperi-SerbiNe ndeshjen Serbi-Shqiperi perjetova emocione negative. Uroj dhe shpresoj shume qe Kombetaria jojne te
na nderoj me nje fitore te paste, ne mos me nje fitore minimale Shqiperi 1-0 Serbia. Inshalla edhe tifozeria jon eshte kujdesshme!
Fitore!Sa i perket respektit te ndersjellt.
(Vlen per Ne, ne prag te ndeshjes Shqiperi-Serbi)

Profeti Muhamed a.s. ka thene:

"Mos u beni persona pa personalitet, te cilet i imitojne te tjeret ne cdo gje, duke thene: "Po qe se njerezit na bejne te mira, edhe ne u bejme te mira; po qe se na bejne te keqija edhe ne u bejme te keqia!" Perkundrazi, mesojeni dhe praktikoni veten qe t'u beni te mira njerezve ne qoftese ju bejne mir dhe te mos u beni keq ne qofte se ju bejne keq." (Tirmidhi, Birr, 63/2007)Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com