Saturday, August 29, 2015

Takim ne Fushe-arrez me nxenesit e Kur'anit

Po te ishte bere Xhamia e Fushe-arrezit nuk kan pse keto djem dhe vajza te reja te bejne mesim dhe takime jasht. Mire tani qe eshte verem po ne dimer?


(Gjate takimit ne Fushe-arrez me nxenesit e kursit qe organizohen nga Shoqata Bashkesia Kultura Islame Puke e mbeshtetur nga shoqata Istanbul date; 21.08.2015)

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com