Thursday, June 18, 2015

Me zemer te bardhe Ramazanin!

Sonte eshte Iftari i pare i Ramazanit dhe me kete rast uroj te gjithe agjeruesit: "Me zemer te bardhe muajin e bekuar te Ramazanit!

18 qershor 2015 
Gezim Kopani


Kontakt

Kontakt: e-mail: gezimi_01@hotmail.com

Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate