Monday, April 6, 2015

Keshtu diskriminohen myslimanet pukjan

OSCE/OSBE Diskriminon myslimanet pukjan.

Diten e marte dt.31.03.2015 ne qytetin e Pukes u promovua albumi fotografik me titull: "Ne syte e mi" dhe ne faqen 49 shkruan: "Banoret e Pukes jane besimtare katolik". Ky album fotografik eshte botuar nga OSCE/OSBE prezenca ne Shqiperi.
Nga OSCE/OSBE kerkoj te me jap pergjigje pyetjes time: Une qe jam mysliman nuk jam Pukjan apo qe te jesh pukjan nuk duhet te jesh mysliman?
Kontakt

Kontakt: e-mail: gezimi_01@hotmail.com

Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate