Monday, January 26, 2015

Kur nuk je i bashkuar

"Kur nuk je i bashkuar dhe nuk mbron me fanatizem idealin e vendit ku je, vjen tjetri nga ana anes dhe te drejton me brutalitetin e nje injoranti."

Gezim Kopani


Kontakt

Kontakt: e-mail: gezimi_01@hotmail.com

Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate