Thursday, January 22, 2015

Imponimi "mediatik" ne emer te "fjales se lire"

Imponimi "mediatik i disa tv,web, blog ose gazetareve se "islami eshte kercenim" duket marr shembull disa fakte te disa individeve nuk ben gje tjeter vecse shoqeria dhe per me teper gazetaret pse jo edhe myslimanet te hulumtojne islamin. Aty do gjejne art, poezi, mjeksi, matematik, fizik, astronomi,histori,paqe, dashuri,barazi etj, dhe jo dhune sic japin ata gazetare ose media qe perfaqsojne medemek "fjalen e lire".

Gezim Kopani

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com