Sunday, December 7, 2014

Zgjerimi i Qabes, zbulon murin e vjeter ndertuar ne kohen e Perandoris Osmane.

Zgjerimi i Qabes, zbulon murin e vjeter ndertuar ne kohen e Perandoris Osmane.

Lajmi eshte bere i ditur nga kryeinxhinieri turk Hikmet Toplu. Ai beri te ditur se gjate punimeve per zgjerimi e Qabes eshte zbuluar nje kolon e vjeter e kohes se Perandorise Osmane. Sipas  te dhenave tek kjo kolon eshte vendi ku hz.Muhammed a.s mori mesazhin nga Allahu xh.sh mbi rendesin e nates e Kadrit. Po ashtu eshte gjet dhe nje pllak qe flet mbi udhetimin e hz.Muhammed a.s. ne naten e Miraxhit.

Pergatiti: Gezim Kopani

Fotografit qe vin nga Qabe Sherif.
Kontakt

Kontakt: e-mail: gezimi_01@hotmail.com

Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate