Sunday, February 9, 2014

Fotografi: Nostalgji 2

(ish-Keshilli i Xhamise Puke)

(Pritjet zyrtare me rastin e festes se Bajramit)

(Pritjet zyrtare me rastin e Fiter Bajramit)

(Prizren, Kosove)

(Prizren, Kosove)

(Fotografi me Famullitarin e Pukes dhe disa antare te Keshillit te Myftinise Puke)

(Gjate nje seminari ne Puke)

(Fotografi e bere ne vitin 1999)

(Istanbul, 2003)

(Istanbul, 2003)

(Istanbul, Zeytinburnu, 2004)

(Istanbul, 2003)

(Tek kalaja Shkoder, 2002)

(Pas nje seminari ne Puke)

(çannakkale, Turqi)

(Top kapi, Istanbul)

(Gjate nje vizite tek shkolla muze e Migjenit Puke)

(Gjate nje udhetimi per ne Tirane, me rastin e Mevludit)

(Bursa, Turqi)

(Bursa, Turqi)

(Me Afrim Laçin, pas nje iftari)

(Gjate pritjes se N/Kryetarit te KMSH)

(Gjate vizites ne familjen Mustafe, me rastin e fatkeqsisese se aksidentit ne Gjegjan)

(Korishte, Prizren)

(Me disa miq, Xhamia e re Puke)

(Puke)

(Tek kalaja ne Korishte te Prizrenit)

(Korishte, Prizren)

(Prizren)

(Me disa miq ne Myftinine e rrethit Puke)

(Me nje mik turk)

(Me disa miq ne Shkoder)

(Gjate nje takimi ne Myftinine e Shkodres)

(Tirane)

(Nje kafe me cunat e Xhamise se re Puke)

(Ne bodrumin e Xhamise Haxhi Bajram ne Ankara nder te tjere sebashku me N/Kryetarin Gazmend Aga nentor 2013)

(Pas nje aktiviteti ne Universitetin Beder, 2013)

(Gjate emisionit "Hapur"

(Ne hecin e fshatit Kryezi)


(Gjate nje seminari)

(Gjate vizites se Myftiut te Shkodres ne Myftinin e Pukes)

(Hedhja e gure themelit te Xhamise Qerret)

(Pas vizitave zyrtare me rastin e Kurban Bajramit ne Myftinine Puke)

(Nje fotografi e bere me rastin e hedhjes se gure themelit te Xhamise se fshatit Qerret)

(Gjate nje vizite zyrtare ne Famullin e Pukes)

(Fjale pershendeteje me rastine  20 vjetorit te krijimit te Famullise Puke)

(Pas nje seminari ne Fushe-arrez)

(Me nxenesit e Kur'anit, Xhamia Puke)

(Duke shperndare mish kurbani)

(Gjate nje seminari)


(Gjate nje seminari ne Puke)

(Pas nje seminari ne Puke, 2013)

(Me Ridvan Seferaj dhe Merxhan Shehun)

(Me cunat e Xhamise se re Puke)

(Me cunat e xhamise Puke)

(Nje fotografi me zyrtaret e KMSH, 2013)

(Gjate nje mbledhje me Keshillin e Myftinise Puke)

(Pas nje programi fetare ne Pallatin e Koncerteve Tirane)

(Pritjet zyrtare ne Myftinine e Pukes 2013)

(Me Besnik Lluken dhe Basri Selimaj)

(Pas mbledhjes se Keshillit te Myftinise se rrethit Puke, 2013)

(Gjate nje mbledhje me Keshillin e Myftinise Puke)

(Duke punuar ne oborrin e shtepis 2013)

(Gjate nje iftar me z.Hyseyin Cetinkaya 2013)

(Gjate faljes se namazit te Bajramit 2013)

(Duke shperndare mish kurbani 2013)

(Duke shperndar mish kurbani per familjet e varfra Puke 2013)

(Duke shperndare mish Kurbani ne Puke 2013)

(Gjate promovimit te librit per imam Sh.Rexha 2013)

(Sebashku me Idriz Ahmetaj Ylli Hadroj etj)

(Fotografi me familjaret e imam Shaban Rexhes 2013)

(Me ing,Sait Cufaj)

(Fotografi me familjaret e imam Shaban Rexha 2013)

(Gjate nje vizite ne Komunitetin Mysliman te Turqis, 2013)

(Gjate nje iftari, 2005)

(Gjate ndertimit te kubes se xhamise se fshatit Qerret 2013)

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com