Tuesday, August 20, 2013

Thenje nga Alija Izetbegoviç

"Dhe kur te perfundoj çdo gje, gjeja qe do na kujtohet nuk do jen fjalet e armiqve, por heshtja e miqve tane."

Alija Izetbegoviç

"Ata u ben ujqer, sepse ne u beme dele."

Alija Izetbegoviç
"Une besoj se popullit ne vend te genjeshtrave te bukura, duhet tia tregojme te verteten, pavaresisht sa e shemtuar te jet ajo." 

Alija Izetbegoviç

Kontakt

Kontakt: e-mail: gezimi_01@hotmail.com

Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate