Sunday, January 20, 2013

Princat Otoman te veshur me kostume popullore Shqiptare.

Princat Otoman: Omer Hilmi dhe Zejaedin Mehmet, bijet e Sulltan Mehmetit te V.
Te veshur me veshje popullore Shqiptare.

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com